Bas Rutgerink

pbmakerlaars-img_4426-klein

 

 

 

 

 

 

Na mijn studie notarieel recht aan de UvA heb ik enige tijd gewerkt op een notariskantoor in de regio Amsterdam. Al heel snel werd me duidelijk dat mijn hart niet bij het notariaat lag! Tijdens het werk kwam ik veel in aanraking met vele makelaars die bij mij aan tafel zaten: zo’n afwisselende, commerciële baan in Amsterdam leek me wel wat en vond ik meer bij mij passen. En bovendien heb ik al van kinds af aan iets met huizen gehad. Na twee jaar notariaat heb ik besloten mijn hart te volgen en heb ik de overstap naar de makelaardij gemaakt. Dankzij mijn werkervaring bij twee grote Amsterdamse makelaarskantoren durf ik wel te zeggen dat ik Amsterdam en omgeving op mijn duimpje ken. Nu, zo’n tien jaar later, heb ik nog geen dag spijt gehad van deze ommezwaai: elke dag is nog steeds een feestje met zoveel verschillende cliënten, huizen en woonwensen. Om dat werk in de mooiste stad ter wereld te mogen doen, ervaar ik nog steeds als een groot voorrecht!

De werkwijze van PB Makelaars is me op het lijf geschreven. Ik geef altijd een eerlijk en HELDER advies, ook al is dat niet altijd het advies dat cliënten graag willen horen. Maar wat heb je aan een makelaar die je gouden bergen belooft en die niet waar kan maken?

Als u ook behoefte heeft aan een no nonsense makelaar met een heldere kijk op de zaak, dan maak ik graag vrijblijvend een afspraak met u!

bas@pbmakelaars.nl

06-42048733