Dorien Peters

pbmakerlaars-img_4498-klein

 

 

 

 

 

 

 

Denken in wonen, niet in huizen

Na mijn studie hotelmanagement in Maastricht ben ik verhuisd naar Amsterdam. Ik was direct helemaal weg van deze stad. Wie had dat nou gedacht… ik als echte Brabantse! Vooral de prachtige panden en grote diversiteit ervan, hebben ertoe geleid dat ik heb gekozen voor het veelzijdige makelaarsvak. Dat ik nu reeds 5 jaar een eigen makelaarskantoor heb in 1 van die mooie oude straten van Amsterdam, is voor mij een grote droom die uitgekomen is waar ik dagelijks nog steeds enorm van kan genieten.

Na een afgeronde NVM-opleiding en 9 jaar ervaring als makelaar kan ik zeggen dat verkoop mij goed ligt. Ik ga er helemaal voor om een verkoop succesvol te maken.

Maar aankoop is echt mijn passie. Het grondig uitpluizen van uw wensen en behoeften in een ongedwongen persoonlijk gesprek, geeft mij telkens een kick en is cruciaal voor het slagen van een opdracht.

Het meedenken en adviseren bij indelingen voor renovatieprojecten of het verkoopgeschikt maken van woningen vind ik nog steeds een mooie bijkomstigheid.

Ik ben pas tevreden als ik alles tot in de puntjes heb geregeld, zowel voor als nadat een aan- of verkoop heeft plaatsgevonden. Blije mensen zien in een nieuw huis dat écht bij hen past is mijn doel. Dit vergt tijd en af en toe veel geduld, maar met minder, wil en zál ik geen genoegen nemen.

Ik denk niet in huizen, maar in wonen! Daarom raad ik mijn klanten ook geregeld iets af. Mijn persoonlijke uitdaging? Kwalitatief goede appartementen/huizen aan- en verkopen voor de beste prijzen die perfect matchen met de persoonlijkheid en situatie van mijn opdrachtgever. Hierbij geef ik rationele adviezen en ben ik uiterst kritisch, maar altijd in het belang van mijn klant!

dorien@pbmakelaars.nl

06-17072224