Marije van Bohemen

Marije van Bohemen

 

 

 

 

 

 

Voor mijn studie Media Informatie en Communicatie ben ik zeven jaar geleden in Amsterdam gaan wonen en de stad is snel als thuis gaan voelen.

Jaren geleden is mijn interesse voor het makelaarsvak gewekt, ook na mijn studie bleef die gedachte door mijn hoofd spoken en daarom heb ik ervoor gekozen aan de slag te gaan bij een makelaarskantoor. Deze kans heb ik gekregen bij PB Makelaars. Vanuit mijn rol als office manager kan ik veel leren van de ervaren makelaars en hoop ik uiteindelijk ook als gecertificeerd makelaar huizen te kunnen aan- en verkopen. Naast mijn werkzaamheden op kantoor ga ik zo nu en dan de deur uit voor PB Makelaars en fiets ik al snel door, voor mij, nieuwe straten en buurten, de een nog leuker dan de ander. Het mooie aan Amsterdam is dat het nooit verveeld en dat ik altijd weer nieuwe plekjes ontdek.

Mijn nieuwsgierigheid naar woningen, het vele contact met de cliënten en het plannen en organiseren van bezichtigingen en andere afspraken is de combinatie die mijn werk leuk maakt.

Info@pbmakelaars.nl

020-8203456