Over ons

PB Makelaars o.z.

Aankopen, verkopen en taxeren van woningen in Amsterdam

Wij geloven dat uiteindelijk het verschil wordt gemaakt door het team en de mensen. Het PB Makelaars team bestaat uit vier gecertificeerde makelaars: Boukje Timmers, Renata Jaasma, Bas Rutgerink en Dorien Peters.

Vier unieke personen met ieder hun eigen specifieke kennis, interesses en (ruime) ervaring die we ook als team toe kunnen passen om u op een bijzondere en deskundige wijze te helpen bij uw aan- of verkoopproces van een passend ‘thuis’.

Daarnaast hechten we als team veel aan flexibiliteit en onze waarden, die we in alle aspecten van onze dienstverlening vooropstellen.

Wij zullen u altijd van een service voorzien die gebaseerd is op onze persoonlijke en passievolle benadering, het down-to-earth zeggen waar het op staat, gastvrijheid, deskundigheid en een transparante aanpak. Dit hebben we samengevat in: ‘Helder’!

Dus om maar direct onze gastvrijheid te tonen: ‘Mogen we u uitnodigen voor een kop koffie bij ons op kantoor of elders?’ Of wel ook zo flexibel, een goed adviesgesprek buiten de gezette werktijden?

“Behoefte aan een helder verhaal? Welkom bij PB Makelaars”

Meer weten over onze dienstverlening? Ga naar onze website

 

collage-1